Contenidors per a la Construcció

Contenidors per a la Construcció

Lloguem contenidors per a la construcció, residus no perillosos i mercaderies a granel. Quan estiguin plens, s’intercanvia per un buit i es transporta a la destinació final.

Lliurem Certificats de Gestió de Residus de plantes de reciclatge autoritzades per l’Agència de Residus de Catalunya. Disposem d’una àmplia varietat de contenidors per a una correcta selecció dels materials en funció del seu volum, quantitat i densitat.

En Transator SL disposem de contenidors de diferents capacitats (d’entre 2,5 m³ i 33 m³), amb l’objectiu de donar resposta les necessitats dels nostres clients i els diferents tipus i embalatges de residus

Estem registrats com a gestors autoritzats de residus de construcció i demolició (RCD) des de 1995. Disposem d’una àmplia varietat de contenidors per a una correcta selecció dels materials en funció del seu volum, quantitat i densitat.

Assessorem en la preparació de la càrrega i subministrament d’etiquetes per a un correcte transport segons la legislació vigent.

Transator SL ofereix el seu servei de Contenidors per a la Construcció a tota la demarcació de la província de Tarragona.

 

Aquests són els serveis més habituals dins d’aquest àmbit:

Recollida de residus de la construcció mitjançant:

  • Contenidors
  • Pateres
  • Caixes
  • Camions banyera
Escmba.com

The domain escmba.com may be for sale. Please click here to inquire